LIEDEKERKE - Olympische Winterspelen in het Bloso-centrum

C21

LIEDEKERKE - Olympische Winterspelen in het Bloso-centrum

Editiepajot-ingezonden-foto-sochi-bloso
ingezonden foto
 

Tijdens de Olympische Winterspelen (van 7 tot 23 februari) kan je in het Bloso-centrum Liedekerke terecht in het Sochi-huis. Met het Sochi-huis wil Bloso de Olympische Winterspelen van Sochi (Rusland) naar Liedekerke brengen. Bezoekers moeten het gevoel krijgen dat ze de winterspelen bezocht hebben, dat ze de Belgische deelnemers aangemoedigd hebben en dat ze zelf gaan wintersporten zijn.

Niet toevallig valt het officiële startschot van deze actie samen met de opening van de Olympische Winterspelen in het Russische Sochi op vrijdag 7 februari. In de Bloso-ijshal ‘Heuvelkouter’ in Liedekerke openen Bloso en de Vlaamse olympische wintersportfederaties hún Sochi-huis met een spetterende ijsshow met Kevin Van der Perren en met ‘Beats on Ice’ met DJ Kelly Pfaff. De officiële opening in Sochi kan worden gevolgd op een groot ledscherm.

Programma

18.30 uur: onthaal

19.00 uur: officiële opening van de Olympische Winterspelen 2014 in Sochi op groot scherm

20.15 uur: ijsshow met Kevin Van der Perren en de olympische wintersportfederaties opening van het Sochi-huis

21.00 uur: voorstelling van de actie 'Wintersport, Sport van het jaar 2014' receptie en buffet ‘Beats on Ice’ met DJ Kelly Pfaff

Ter gelegenheid van de Winterspelen 2014 heeft Vlaams minister van Sport Philippe Muyters de wintersport ook uitgeroepen tot Sport van het jaar 2014. Op die manier wil de minister gebruik maken van de Olympische Winterspelen om de wintersport extra in de verf te zetten en zoveel mogelijk niet-sporters warm te maken voor één of meer van de vele mooie wintersportdisciplines.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2014
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief