LIEDEKERKE - Het gemeenschapscentrum Warande mag die seizoen 20 kaarsjes UiTblazen

C21

LIEDEKERKE - Het gemeenschapscentrum Warande mag die seizoen 20 kaarsjes UiTblazen

Editiepajot_jacky_delcour_2015-05-28_even_uit_blazen___13_a
 

‘UiT in Liedekerke’, de vrijetijdsdiensten van gemeentebestuur Liedekerke, stellen graag hun nieuw seizoen ‘Even UiTblazen’ aan u voor. Een gevarieerd en vernieuwend aanbod van voorstellingen, concerten, workshops, lezingen, cursussen en gemeenschapsvormende projecten. 

Het gemeenschapscentrum Warande mag dit seizoen 20 kaarsjes UiTblazen, wat ze niet ongemerkt laten voorbij gaan. Zo zit de seizoensopener in een feestelijk jasje met de tribute band ‘ABBA CHIQUE’. Zij brengen voor elk jaar een swingende hit uit het onevenaarbare ABBA-repertoire.

Tijdens het 20ste cultuurseizoen kan je na al die drukke bezigheden even rustig UiTblazen en genieten. Zo bieden ze een aantal kwalitatieve avondvullende programma’s met Kommil Foo, Filip Kowlier en de VRTbigband met Günther Neefs. De humoristische toets komt van Begijn Le Bleu en de traditionele concerten met Kermis Opperstraat en Kerstmis klinken nu al veelbelovend.

Of laat je omver blazen door de indringende lezingen en beklijvende verhalen van Luckas Vander Taelen, Rika Ponnet, Paul D’Hoore, Lieve Blancquaert, Herman Brusselmans en Wesley Sonck.

 

UiTblazen kan natuurlijk ook op een actieve en creatieve manier! Steeds meer inwoners zijn gecharmeerd door de workshops en frisse projecten, gaande van kokkerellen en degusteren tijdens ‘de Week van de Smaak’, dansen op Afrikaanse ritmes, op consult bij de Digidokter, hoopvolle Repair Cafés, duurzaam Upcyclen tot ontspannende Naturefulness in het prachtige Liedekerke Bos. In de projectkalender kan je ook alle gemeentelijke sportactiviteiten terugvinden, kortom alle ingrediënten om je vrijetijdsagenda kleur te geven!

Geniet, relax, blaas even rustig UiT of versterk je kennis en vaardigheden…wees welkom!

 

Praktisch

Start ticketverkoop op zaterdag 13 juni 2015 om 10.00 uur in het vrijetijdshuis (Warandestraat 22) of online www.liedekerke.be

 

Meer info

www.liedekerke.be – 053 64 55 82 of aan de UiTbalie in het vrijetijdshuis

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief