VOLLEZELE - Wim en Goan stellen hun werken tentoon in de Beekstraat en een kapel op het domein Steenhout

C21

VOLLEZELE - Wim en Goan stellen hun werken tentoon in de Beekstraat en een kapel op het domein Steenhout

Editie_galmaarden_wim_en_ann_4__kopie_
Werk van Wim.- Foto Marc Colpaert
 
Wim Adriaenssens en Goan Allebosch nodigen u graag uit voor hun tentoonstelling in Vollezele op 21 januari. De tentoonstelling vindt plaats in de Kapel Domein Steenhout, Vollezele en in de Beekstraat 9, in Vollezele dit telkens van 12u tot 18u. Iedereen is welkom, die dag wordt er tevens een gedichtendag georganiseerd in Galmaarden. Wim Adriaenssens is tevens genomineerd voor de Bronzen Urbanus
 
Goan Allebosch is een jong studerend kunstenaar, die zijn focus op landschapschilderijen inruilde voor de totale abstractie.  Zijn werk, nog altijd vertrekkend vanuit de realiteit, focust op kleur en richting. Hij ziet zijn werk als een onderzoek waarbij hij buiten het canvas wil treden. Hij zoekt in zijn proces de onwetendheid op om zo een gesprek te kunnen aangaan met de schilderkunst. Hierdoor krijgt het werk ook zelf een stem.
 

Wim Adriaenssens is reeds een gekende kunstenaar /designer sedert 1991 uit Vollezele. Hij startte zijn loopbaan als meubel –en mode-ontwerper waarbij hij sterk beïnvloed werd door oa Issey Miyake en Yohji Yamamoto.  Wim schildert figuratief maar weet zijn materialen op een abstracte manier te gebruiken. Hierdoor ontstaat een specifiek beeld van de verf en krijgen de schilderijen hun sterk energetische lading. Een energie die hij kanaliseert om verschillende emoties van het mannelijk lichaam te verbeelden. Wim’s werk is door de jaren heen bekroond met vele prijzen en wordt permanent geëxposeerd in Antwerpen, Barcelona en Washington. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief