HALLE - Support4Nepal gaat klassiek

C21

HALLE - Support4Nepal gaat klassiek

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Samen met de stad Halle en CC ‘t Vondel organiseert Support4Nepal een klassiek ontbijtconcert met een internationaal symfonisch orkest. Dit zal doorgaan op zaterdag 27 juni. Ze mogen daarbij ‘La Chapelle Sauvage’ ontvangen voor een prachtig staaltje van klassieke kunst.

‘La Chapelle Sauvage’ (www.lachapellesauvage.be) ontstond onder impuls van de talentvolle Belgische dirigent Karel De Wilde als een internationaal initiatief van jonge professionele musici komende uit geheel de wereld. Naast een klassiek repertoire wagen ze zich ook graag aan diverse projecten in veelvoud van stijlen.

Praktisch:

9.30u: ontbijtbuffet + concert (25 euro - formule 1)

11.00u: concert La Chapelle Chauvage (18 euro - formule 2)

Tijdens de pauze bieden zij u graag een glaasje cava aan en ook na het concert kan u in de bar napraten.

Tickets bestellen kan door een mail te sturen naar ontbijtconcertnepal@gmail.com met vermelding van de formule en het aantal personen. U dient uw inschrijving te bevestigen door het overeenkomende bedrag te storten op rekeningnummer BE08 0357 0110 3513 met vermelding van uw naam + aantal personen + ontbijt Nepal. Uw tickets kan u op 27 juni ophalen bij aankomst in CC 't Vondel.

Brecht de Mey, de drijvende kracht achter Support4Nepal: “Door uw aanwezigheid steunt u niet alleen de heropbouw van Nepal maar het is tevens een unieke kans om optreden van het symfonisch orkest La Chapelle Sauvage bij te wonen. Support4Nepal is een kleine NGO die in 2009 ontstond na een inspirerende ontmoeting met een Tibetaanse Monnik die al zijn levensenergie wijdt aan het opzetten en coördineren van sociale projecten in Nepal en India. Uit deze samenwerking groeide onze organisatie die valt onder de koepel van 4e pijlerprojecten en erkend is zowel door de stad Halle als de gemeente Pepingen. Onze werking draait volledig op vrijwillige kracht. 6 jaar later en tal van reizen en projecten verder, slaagden we er onder andere in om met een groep geëngageerde jongvolwassenen 107 wc’s neer te zetten in een bergdorp waar slechts 30% van de inwoners een wc had. We installeerden meer dan 160 kraantjes met drinkbaar water. Dit alles in een gebied dat op geen steun kan rekenen van grote NGO's. Alle ingezamelde fondsen zullen integraal ingezet worden voor de heropbouw van huisjes in de, door de aardbeving zwaar getroffen regio Sindhupalchok, meer bepaald Ratankot een bergdorp met 1200 inwoners.”

Meer informatie kan u terugvinden via www.support4nepal.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief