HALLE - Stroppenconcerten van start onder warme zomerzonnetje

C21

HALLE - Stroppenconcerten van start onder warme zomerzonnetje

Editiepajot_halle_stroppen_1_foto_devogeleer_bewerkt-1
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_stroppen21_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_stroppen_3__foto_devogeleer
Foto's Devogeleer
 
Editiepajot_halle_stroppen_4__foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

 Het is weer zover, elke maandagavond van juli en augustus is het weer volop genieten van de gratis live concerten die de vzw Halle Events klaar staan heeft . Halle Events heeft ook voor deze zomer een gevarieerd aanbod live muziek aan te bieden met regionale “ Touch” en uitstraling . Het was Jan Vankeerberghen die de spits mocht afbijten, en de stroppenconcerten op gang mocht zingen .

Jan Vankeerberghen, geboren in Anderlecht maar groeide op in Lembeek, speelde in zijn kindertijd nog in verschillende Vlaamse films zoals “Daems “ van Stijn Connicx en in “ Karakter “ van Mike Van Dien .Hij studeerde aan de stedelijke muziekacademie en aan de kunstacademie in Halle, volgde in het Sint-Lukasschool in Brussel de opleiding vrije beeldende kunst en behaalde zijn master in de audiovisuele kunst .
Naast het schrijven van liedjes illustreerde hij ook kinderboeken, zo bracht hij samen met Eric Baranyanka“ De babbelboom en andere Afrikaanse verhalen uit . Na zij studies ontwikkelde Jan zich verder als muzikant en liedjesschrijver bij de popgroep Zonko.
Het lied “ Alles is van iedereen werd in april 2011 het lijflied van het Nederlands gemeenschapsonderwijs .Ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van de stichting Koningin Paola werd Jan op 2 september 2012 samen met de dansgroep Ballerino als gast uitgenodigd op het Koninklijk paleis te Laken, ze gaven er een optreden in de aanwezigheid van de Koninklijke familie .
Zoals de vorige jaren waren de jongste op jacht naar de lege flesjes en drankbekertjes waarvoor ze in ruil een mooi gadget kregen van de sponsors .
Ook de verschillende dranken en de eetstandjes waren welgekomen met dit prachtige weer .
Volgende maandag 13 juli is het “The Fallen Madonnas “ die de stroppenweide innemen en het publiek zullen vermaken .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief