HALLE - Don – Bosco school beleefde succesvolle schoolcross

C21

HALLE - Don – Bosco school beleefde succesvolle schoolcross

Editiepajot_halle_don_bosco_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_don_bosco_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_don_bosco_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_don_bosco_4_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_don_bosco_5_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_don_bosco_6_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Onder een prachtig herfst zonnetje namen meer dan 2000 leerlingen van het Technisch Instituut, + Buso en leerkrachten deel aan de jaarlijkse schoolcross van de Don –Bosco school.

Verdeeld over verschillende reeksen, per leeftijd, meisjes en jongens apart was er om de 20 minuten een massa jongeren die de start namen voor een afstand van 2.200 meter, ieder op zijn eigen ritme en kunnen. Voor sommigen was het een eer om in de eerste drie te eindigen.
Maar ook voor velen onder hen was het genieten van een half dagje ontspanning. Met de voldoende randanimatie van Whipe-out tot klimmuur, van mountainbike in het bos tot een free podium voor getalenteerde dj’s, skateboard .....
De cross zelf was een mooi gevarieerd parcours dat startte op de speelplaats situeerde zich in en rond de school, de wijk "Het Windmoleken", om via de sportvelden te finishen op de grote speelplaats.
Onder luid applaus en met de nodige felicitaties werden alle leerlingen in de bloemetjes gezet, de bloemetjes werden vervangen door een flesje water en een stuk fruit.
Het hele parcours was volledig afgezet voor het verkeer, toch waren er onverwachte werkzaamheden die voor kleine problemen zorgden ( het ophalen van het glas in Het Windmoleken, zodat de lopers in een bocht, de verkeerde kant van de straat moesten gebruiken )
Toch mag de Don – Bosco school terecht fier zijn op hun cross, dat met zijn 2000 deelnemers een van de grootste van Vlaanderen is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief