HALLE steunde de Climate Express

C21

HALLE steunde de Climate Express

Editiepajot_halle_klimaat_1_fiti_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_klimaat_2_fiti_devogeleer
 
Editiepajot_halle_klimaat_3_fiti_devogeleer
 
Editiepajot_halle_klimaat_4_fiti_devogeleer
 
Editiepajot_halle_klimaat_5_fiti_devogeleer
 
Editiepajot_halle_klimaat_6_fiti_devogeleer
 

Toernee Mondi’alle en November Wereldmaand stonden een maand lang in het teken van het klimaat en de fiets! Heel wat mensen schreven zich in voor de klimaatmars in Parijs, maar door de recente gebeurtenissen kwam er een verbod om deze mars te laten doorgaan in de Franse hoofdstad.

Als alternatief komt er een klimaatmars in Oostende volgend weekend, maar vanuit Halle kwam er al een duidelijk signaal naar Climate Express dat ze er klaar voor zijn, en vooral wakker liggen van het klimaat. Rond 14.00 uur werd er verzameld rond het standbeeld van Servais om er een gezellige namiddag van te maken, gewoon om te tonen dat ook de Hallenaren zich zorgen maken rond het klimaat.
Zelf de wereldbol rond Servais kreeg heel wat andere kleuren.
De organisatie rond November Wereldmaand en Toernee Mondi’alle willen niet wachten op de klimaattop, en zetten het licht op groen voor concrete acties en maatregelen om ons klimaat te redden!
Tijdens de klimaattop willen ze iedereen oproepen om een groene vlag, T Shirt, sjaal........ Uit te hangen en Halle groen te laten kleuren! Misschien volgt men deze actie ook buiten Halle.
Laat ook sociale media groen kleuren en wijzig je profielfoto in deze van de Climate Express! Een passieve boodschap?
Met de fiets naar Parijs, kon ook in Halle waar men de 350 km probeerden af te leggen in de vorm van duizend rondjes rond Servais.
Nieuw is ook op facebook Klimaatkameraad.Halle. Hier kan iedereen die iets op touw zet voor het klimaat en milieu zijn actie delen met anderen, hoe groot of klein zijn initiatief ook maar is.
Elk signaal is belangrijk om aan te tonen dat we niet akkoord gaan met de huidige aanpak en concrete acties verwachten van de klimaattop.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief