WZC Sint-HALLE - ugustinus ondertekende de gezamenlijke opdrachtverklaring van Solidum

C21

WZC Sint-HALLE - ugustinus ondertekende de gezamenlijke opdrachtverklaring van Solidum

Sint_augustinus
EP

WZC Sint-Augustinus behoort met 7 andere WZC’s in Vlaams-Brabant tot de groep Solidum. In groep afstemmen en samenwerken biedt vele voordelen, ook voor de bewoners. Door samen materiaal aan te kopen kunnen bvb. de beste prijzen bedongen worden bij leveranciers. Kennis en ervaring worden bovendien uitgewisseld tussen de personeelsleden waardoor we altijd voor een kwalitatieve dienstverlening kunnen zorgen.

Om deze samenhorigheid nog extra in de verf te zetten, hebben de algemeen directeurs van deze 8 WZC’s, waaronder WZC Sint-Augustinus, begin deze maand dezelfde geactualiseerde opdrachtverklaring en visietekst ondertekend. Samen staan onze WZC’s sterk om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden en om onze bewoners van het rusthuis en de gebruikers van onze kortverblijven, Service Residentie en dagverzorging dezelfde kwaliteit te blijven bieden.
De teksten van de opdrachtverklaring en visie worden de komende maanden ruim bekend gemaakt onder personeel, bewoners, familieleden en bezoekers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief