HALLE - WZC Sint-Augustinus bedankt haar vrijwilligers

C21

HALLE - WZC Sint-Augustinus bedankt haar vrijwilligers

Editiepajot_halle_augustinus
Ingezonden foto
 

De cafetaria van WZC Sint-Augustinus wordt al jarenlang open gehouden door vrijwilligers. Ook grote activiteiten worden mee gedragen door vrijwillige handen. Zo nu en dan zetten we hen graag in de bloemetjes om hen te bedanken voor al hun hulp.

Op de foto : Tony Vanhemelrijck, Adriënne De Leenheer, Luc Hautier, Jacqueline Leveque en Eliane Dedobbeleer. Dank, ook aan hen die niet op de foto staan !
Dimarso peilt naar tevredenheid van bewoners in WZC Sint-Augustinus
 Het Agentschap Zorg en Gezondheid startte in 2014 met een grootschalige enquête in alle Vlaamse woonzorgcentra.
Om de enquête af te nemen, heeft Zorg en Gezondheid het onafhankelijke onderzoeksbureau TNS Dimarso aangesteld.
Het onderzoeksbureau kiest met een steekproef in elk woonzorgcentrum een representatieve staal van bewoners. Het aantal mensen dat bevraagd wordt, hangt af van de grootte van het woonzorgcentrum.
Het onderzoeksbureau gaat in elk woonzorgcentrum bij de geselecteerde mensen langs voor een gesprek met vragen over de kwaliteit van hun leven. Bij mensen die niet meer zelf op de vragen kunnen antwoorden, contacteert het onderzoeksbureau de familie of vertegenwoordiger. Alle individuele antwoorden blijven uiteraard volledig anoniem en elke deelname, van bewoner of vertegenwoordiger, is geheel vrijblijvend, uiteraard wordt niemand verplicht.
In drie jaar tijd zullen alle woonzorgcentra hebben deelgenomen aan de enquête. De resultaten zullen beschikbaar gesteld worden voor het brede publiek. Op 30 en 31 maart is Dimarso aanwezig in woonzorgcentrum Sint-Augustinus.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief