FP HALLE-GOOIK wint de topper in Antwerpen met 4-7

C21

Halle_gooikkopie
EP

FP Halle-Gooik kreeg voor de 3e keer in 3 weken Antwerpen voorgeschoteld, ditmaal voor de reguliere competitie. Halle-Gooik won de vorige 3 confrontaties met duidelijke cijfers. Antwerpen begon het sterkst en kwam 1-0 voor via Nesen. Halle-Gooik vergat de wenkende kansen af te maken en Antwerpen deed dat wel, Achahbar op de counter voor 2-0.

Halle-Gooik ging nu meer druk vooruit zetten en Dujacquier trapte de 2-1 heerlijk tegen de netten. Maar Antwerpen was vinniger in de eerste helft en Achahbar strafte zeer laks verdedigen af met de 3-1. Op slag van rust zorgde Leo voor de aansluitingstreffer toen Halle-Gooik met vliegende doelman ging spelen.

Na de rust was Halle-Gooik heer en meester. Leo zorgde voor de gelijkmaker toen Zemmouri inschoof maar balverlies leed. Antwerpen kwam wel nog 1 keer op voorsprong toen een schot afweek op Bouzambou. De rest van de tweede helft was eenrichtingsfutsal waarbij Halle-Gooik enkele wenkende kansen miste maar Sababti toch voor de gelijkmaker zorgde! Grello met de heerlijke actie en Rahou met de 4-5 voorsprong.

Antwerpen nam nu risico’s maar die werden gemakkelijk afgestraft. Grello met de heerlijke counter voor de 4-6 en Leitao zette de 4-7 op het bord na nieuw balverlies met vliegende doelman.

Halle-Gooik wint zo een cruciaal duel richting playoffs en heeft nu al 10 punten voorsprong op Antwerpen en 14 op Charleroi. Hasselt volgt nog altijd 3 punten van de leider.

De volgende wedstrijd is op 1 Februari in Noorderwijk voor de kwartfinale beker van België.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...