Serve, Hamelryck en Demiddeleer lijstduwers Vooruit HALLE

C21

Serve, Hamelryck en Demiddeleer lijstduwers Vooruit HALLE

Foto_persbericht_lijstduwers_halle
 

Vooruit Halle stelt zijn lijstduwers voor voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober.  Johan Servé op plaats 35, Valerie Hamelryck op plaats 34 en Bertrand Demiddeleer op plaats 33.

Met nog 5 maanden te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen is Vooruit Halle zo goed als klaar met de vorming van haar lijst.
Eerder werden burgemeester Marc Snoeck en Peggy Massien als de nummers 1 en 2 aangeduid.  Nu werden ook de lijstduwers aangeduid.
Schepen Johan Servé staat op de laatste plaats.  “Een bewuste keuze”, zegt hij.  “Met Bertrand Demiddeleer en Valerie Hamelryck zijn we drie uittredende gemeenteraadsleden die, door achteraan te gaan staan, kansen willen bieden aan nieuwe en opkomende talenten.  Er zijn nu eenmaal slechts 10 plaatsen in de 10 eersten en we hebben veel talent dat we op de kiezer zullen loslaten”.
“Pas op,” zegt Valerie Hamelryck, “door achteraan te gaan staan willen we niet zeggen dat voor ons het verhaal gedaan is.  Integendeel, we wensen nog graag een paar jaren in de gemeenteraad te zetelen, maar we hebben bij Vooruit een heel sterke ploeg en op deze manier kunnen we ook anderen in de schijnwerper zetten.  Samen, wij met onze ervaring en de jongeren met hun enthousiasme en frisse kijk, hopen we het goede beleid waar we voor staan verder te kunnen zetten.”
“De keuze was simpel,” zegt Bertrand Demiddeleer, voorzitter van de gemeenteraad en van Vooruit Halle  ‘met onze uittredende raadsleden, ze doen trouwens allemaal weer mee met de verkiezingen, hebben we tonnen ervaring en hebben we een goede kijk op wat er allemaal speelt bij het besturen van een stad.  Maar nieuwelingen en jongeren hebben vaak een andere kijk daarop en dat kan zeer verrijkend werken.  Daarom hopen Johan, Valerie en ikzelf, vanop de 3 lijstduwersplaatsen,  het vertrouwen van de kiezer te krijgen om het te delen met de nieuwe talenten die wij weldra kenbaar zullen maken.”
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief