Marie-Rose Windels en Geert De Vleminck organiseren ‘Breathing Circles’ in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Marie-Rose Windels en Geert De Vleminck organiseren ‘Breathing Circles’ in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Ademen is iets wat we allemaal doen. In feite doen we het 20.000 keer op een dag of we nu wakker zijn of slapen, vanaf het moment van onze geboorte tot onze laatste dag, zonder het echt te beseffen. Het voedt elke cel in ons lichaam en tegelijkertijd verwijdert het zeer efficiënt en onophoudelijk 70% van de toxines die onze lichaamscellen produceren. We kunnen gerust stellen dat onze ademhaling de belangrijkste lichaamsfunctie is van allemaal. Zonder zuurstof geen leven.

Een nieuw fenomeen doet zijn intrede:“Breathing Circles” bestaan over de gehele wereld en worden gefaciliteerd door professionals, die ieder op hun eigen manier ademhalingstechnieken willen verspreiden bij zoveel mogelijk mensen. Via eenvoudige oefeningen ervaar je de samenhang van ademhaling, denken en voelen, je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om die optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, evenwicht, gezonder fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam.
De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zoveel zuurstof bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Maar wanneer gunnen we die quality time aan ons zelf? Intussen hebben heel wat wetenschappelijke studies geconcludeerd dat bewust verbonden ademen een weldaad is voor lichaam en geest.

Ervaar ademhalingstechnieken die zo oud zijn als het leven zelf met als voordeel: in totale ontspanning te komen, een diep welzijn ervaren, een transformatie van energie, een emotionele heling van wat diep in het geheugen van onze cellen is gegrift, verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven, stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen. En eens je de techniek onder de knie hebt, heb je je eigen gereedschap steeds bij de hand om uit dat kleine dipje te geraken en jezelf weer helemaal op te laden. En dat helemaal voor niets en waar en wanneer je maar wil en op een volledig natuurlijke wijze. Bij bewust verbonden ademen worden de in-en de uitademing met elkaar verbonden in een vloeiend ritme, zonder pauze tussen de in- en de uitademing.

Via de Breathing Circle willen ze iedereen de mogelijkheid bieden om deze eenvoudige praktijk van bewust verbonden ademen met zijn vele voordelen te komen proeven in het samenkomen in een groep van levenslustige mensen. Dit hele gebeuren is onder begeleiding van professionele ademcoaches. Ook kinderen zijn welkom. Op verzoek kunnen er breathing circles georganiseerd worden bij u in de buurt, in scholen, seniorenclubs, jeugdverenigingen, sportclubs enz. Het volstaat om een professionele ademcoach te contacteren. Ook individuele sessies kunnen steeds bij een professionele ademcoach geregeld worden.

Marie-Rose Windels en Geert De Vleminck zijn Ademcoaches. Zij faciliteren de Breathing Circles die in Sint-Pieters-Leeuw worden georganiseerd in het Coloma Kasteel, Joseph Depauwstraat 25. Deze gaan door op zaterdag 25 oktober en 20 december telkens vanaf 9u (tot ongeveer 15u). Meer info bij Marie-Rose (0497/48.25.50) of Geert (0468.19.71.21) of per e-mail: bewustverbondenademen@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief