Diefstallenplaag van GPS toestellen in LEEUW

C21

Diefstallenplaag van GPS toestellen in LEEUW

Politielogo_2011_p200

Sinds geruime tijd heeft een onbekende dadergroep het gemunt op de middensconsoles van vooral de automerken VW, SKODA,BMW en MERCEDES. De onbekenden zijn uit op de vaste GPS-toestellen uit deze voertuigen en algemeen kan gesteld worden dat de verwijdering of diefstal op een professionele en vakkundige wijze gebeurt. Het lijkt erop dat het " op bestelling " is.
Ook kan zonder twijfel gesteld worden dat de feiten 's nachts plaats vinden. 
Het is een fenomeen hetwelk nu al geruime tijd op ons grondgebied en bij uitbreiding in de volledige rand terug te vinden is. Ook andere politiezones kampen met dezelfde problematiek.
Het is vrij moeilijk om een soort daderprofiel op de feiten te pinnen maar wat wel zeker is dat u ons kan helpen door enerzijds uw voertuig indien mogelijk 's nachts in de garage te plaatsen en anderzijds door verdachte personen en voertuigen te melden via het meldnummer 101. Personen die wanneer in een nachtelijk uur aangesproken worden en met een smoes verdwijnen of mensen die 's nachts door de straten dwalen met een rugzak op de rug, het zijn zaken die zeker moeten aangemeld worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2014
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief