SINT-PIETERS-LEEUW - Kersttrends bij tuincentrum Groendekor.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kersttrends bij tuincentrum Groendekor.

Dsc_0803__large_
 
Dsc_0683__large_
Dsc_0723__large_
Dsc_0701__large_
 
Dsc_0778__large_
Dsc_0791__large_
Dsc_0694__large_
 
Dsc_0801__large_
 
Dsc_0805__large_
 

Het zomer en tuinseizoen is inmiddels goeddeels voorbij, en is het aftellen naar de komende kerstperiode, periode van afspraken, menu's samenstellen, koken, kerstboom versieren, cadeautjes kopen kortom drukke dagen.

 

In het tuincentrum Groendekor in Sint Pieters Leeuw kan men volop inspiratie op doen om ook van uw kerstperiode iets onvergetelijk te maken.

 

Op de kerstafdeling van het tuincentrum is er ongetwijfeld wel iets te vinden als u op zoek bent naar een mooi sfeervol geschenk voor onder de kerstboom.

 

Kerstbomen in alle vormen en kleuren, maar de populairste komen nog steeds uit Scandinavische bossen, de sfeer van de uitgestrekte bossen en Noorse gletjers haalt u in huis met naturelle kerstbomen uit het hoge noorden.

 

Versierd met kerstballen in alle kleuren, waarbij rood nog altijd de kerstkleur blijft, gecombineerd met wit en goudtinten. In combinatie met de vele led lichtjes in verschillende kleuren.

 

Wie op zoek is naar al deze prachtige combinaties, vindt het zeker in het tuincentrum langs de Bergensesteenweg 408 ( rechtover Makro Sint-Pieters-Leeuw).

 

Op zaterdag 17 december en zondag 18 december komt in de namiddag zelf de kerstman een bezoekje brengen aan de prachtige kerstshow van Groendekor.

 

Het tuincentrum is zeker een bezoekje waard, nu het is omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs, waar men kan genieten van de gezelligheid, en er inspiratie op doen voor het versieren van eigen huis en tuin, echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeau ? Ga gerust eens langs bij het tuincentrum Groendekor.

 

Inlichtingen en openingsuren vindt men op www.groendekor.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief