Achtste V.I.P.-prijs van JongCD&V PEPINGEN voor jeugdclub Jungle

C21

Achtste V.I.P.-prijs van JongCD&V PEPINGEN voor jeugdclub Jungle

Editiepajot_pepingen_vip_prijs_foto_kos
Robin Vanderlenen mocht de V.I.P.-prijs overhandigen. (Foto KOS)
 

De Pepingse CD&V jongerenafdeling reikt jaarlijkse V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit. Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor een persoon of vereniging die tijdens de voorbije jaren zich op een uitzonderlijke wijze voor de jeugd verdienstelijk maakte.

Winnaar werd jeugdclub Jungle uit Pepingen.
 
De vorige winnaars waren Pelagie Vansnick, uitbaatster van zaal Limbourg, jeugdbeweging Chiro Karreveld, Mong Blok, Muziekatelier Allegro, Jeugdvereniging Clubke uit Elingen, KAJ Bellingen en Reinaertvrienden uit Heikruis.
 
De overwinnaars kregen een natuurstenen kunstwerk, een ontwerp van wijlen André De Baere welke de verschillende deelgemeenten van Pepingen weergeeft.
 
Jeugdclub Jungle uit Pepingen heeft zijn lokaal in de Kerkstraat in de hoeve Vanderstokken. Elke vrijdagavond houden jongeren de jeugdclub open. Op zaterdag zijn er vaak activiteiten zoals een optreden, fuifje of quiz. Ze bereiken zowel jongeren uit Pepingen zelf als er buiten. Elke vrijdag komen er zo’n 50 vaste ‘klanten’ naar het jeugdhuis. De jeugdclub bestaat inmiddels 36 jaar. Men is op zoek naar nieuwe bestuursleden om de kar mee te trekken.
 
De VIP-prijs werd uitgereikt door CD&V-jongerenvoorzitter Robin Vanderleenen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2010
Felix Merckx
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief