PEPINGEN - Financiële steun voor de voetbalploeg van Ter Loo

C21

PEPINGEN - Financiële steun voor de voetbalploeg van Ter Loo

Voetbql_ter_loo_gr
 
Voetbql_ter_loo_kl

Sinds verleden jaar heeft huize Terloo in Bellingen ook een minivoetbalploeg. Er werd toen één wedstrijd gespeeld en men had er de smaak te pakken. Voor dit jaar werd er beslist dat er op geregelde tijdstippen een wedstrijd zou gespeeld worden tegen andere clubs en scholen uit de omgeving. Het project werd nu financieel gesteund door de CD&V Jongeren van Pepingen.

Van Robbie Van Der Leenen van de Pepingse CD&V jongeren kreeg begeleider Bart Nachtegael een cheque van 625 euro overhandigd. Dat was de opbrengst van de tombola tijdens hun eetfestijn van begin april.
 
Robbie Van Der Leenen: “Op het eetfestijn van CD&V Pepingen op 5, 6 en 7 april 2008 werd aan onze gasten de vraag gesteld wat de uitslag zou zijn van deze wedstrijd. De opbrengst van deze tombola dient dan ook voor de financiële ondersteuning van de minivoetbalploeg die opgericht zal worden met jongeren van Huize Ter Loo. Al enkele jaren steunen we met de opbrengst van de tombola een goed doel. Vorig jaar waren dat de bloedgevers van Pepingen”.
 
De minivoetbalploeg van Ter Loo kan het geld goed gebruiken.
Begeleider Bart Nachtegael: “Wij hebben dringend een degelijke uitrusting nodig, want nu spelen we met truitjes die we gekregen hebben en niet iedereen heeft dezelfde broek. Verder gaan we ook nog ander sportmateriaal mee aankopen, zoals voetballen en kegeltjes”.
 
Om dit alles in de verf te zetten werd er na de overhandiging van de cheque dadelijk de voetbalwedstrijd gespeeld, waarvan de uitslag diende voorspeld te worden, en die eindigde op 5 – 5.
 
 
Na een snelle goal van CD&V bleef de wedstrijd, net zoals de score gelijk opgaan. Zowel de ploeg van Ter Loo als de ploeg van CD&V speelden met veel inzet en kregen zeer veel kansen. Na 2x25 minuten werd er na een zeer faire wedstrijd afgefloten bij een billijk gelijkspel.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 jan 2023
Marc Sluys | 29 dec 2022

archief