5 years The Magical Flying Thunderbirds in BELLINGEN werd feest

C21

5 years The Magical Flying Thunderbirds in BELLINGEN werd feest

Magical_flying_thunderbirds
5 years The Magical Flying Thunderbirds. - Foto's © Marc Sluys
 
Dsc_4866
Dsc_4870
Dsc_4861
Tom Waes bracht een kort maar gesmaakt optreden. - Foto Marc Sluys
 
Dsc_4864
 

Het werd gisteravond genieten in de feesttent van Halfoogstfeesten Bellingen. Nadat Tom Waes zijn nummer Dos Cervezas zong en een bis nummer Dos Cervezas, zat de sfeer er onmiddellijk in voor 5 years The Magical Flying Thunderbirds.  Tom Waes mocht zelfs even naast Phile Bokken en Charles op het prodium. Vandaag is er het Beach Soccer Tournament en b-lectrix. Morgenvroeg  volgt de Taalgrenswandeling met proeverijen en 's avonds  de 1€-fuif • Anticrisisfuif

Zaterdag 31 juli:  Beach Soccer Tournament. Dit jaar pakken we uit met een nieuwe, maar leuke randactiviteit: Beach Soccer Tournament. Zon, strand en voetbal, de perfecte ingrediënten voor een leuke namiddag. Met teams bestaande uit 5 personen waarvan telkens 3 mensen op het veld staan, zal er gestreden worden om de Bellingse wisselbeker. Het volledige reglement vindt u op onze website. Inschrijvingen en info : Mathias Timperman – 0475/401520 of via www.halfoogstfeestenbellingen.be

b-lectrix:  Met Supah Troopas, Boemax ft. R15 en Mixican Ft Frequentz stellen we jullie dj’s voor die sinds enige tijd fuifzalen in het Pajottenland en de Zennevallei op hun grondvesten doen daveren. Gtronic ( Greg Grauwels) is geboren en getogen in het Antwerpse, waar hij al vlug zijn elektronische vleugels ontplooide. Een heuse, oorverdovende beat ontstond. Diezelfde beat kwam al vlug onder de aandacht van allerlei dj’s en labels. Zonder dat hij het goed en wel doorhad, stapte hij het vliegtuig op naar allerlei mysterieuze uithoeken van deze wereld. Hij toerde door Europa en Zuid Afrika en is pas terug uit Australie. MR. MAGNETIC is afkomstig uit Luik en al jaren één van de trekkers van die Luikse muziekscene. Hij is sinds 2009 lid van het groene Lektroluv label, naast grote namen zoals Sound of Stereo, The Subs en uiteraard Dr. Lektroluv. Mr. MagnetiC is van Luikse dj uitgegroeid tot nationale topdj! De magnetische meester van de electro ! Mr.MagnetiC verzorgde reeds het voorprogramma van Dr. Lektroluv, David Guetta, Will.i.AM (Black Eyed Peas),. Fuzzy Moose is een dj-duo uit Pepingen . In 2008 waren ze de winnaars van het Belgian DJ contest . Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een begrip in onze streek en ver, ver daarbuiten.

Zondag 1 augustus 

De 14e taalgrenswandeling vanaf 6u30/. Het parkoers  De taalgrenswandeling is de natuurwandeling bij uitstek. Het accent van de organisatie ligt op het parkoers ! Elk jaar weer slagen de organisatoren erin de wandelaar nieuwigheden in het Pajottenland en het Roman Païs aan te bieden. De basisfilosofie van de wandeling is om zo veel mogelijk grote wegen te ontwijken. Achter elke bocht wordt de wandelaar verrast. Vrijgemaakte paden ,eenmalig geopende weilanden, bos en veld, verschillende privé domeinen en natuurreservaten zijn dé ingrediënten van de taalgrenswandeling.

Voeg daar zacht golvende landschappen, heuvellende velden, slingerwegen, bescheiden dorpjes weggedoken in valleien of op hoogten, ..aan toe en de ideale mix voor een prachtwandeling is een feit !

De proeverijen 
De wandeling richt zich niet enkel tot de geoefende sportwandelaar. Wandelclub Bellingen probeert de wandeling voor iedereen aangenaam te maken. Een gewaardeerd initiatief zijn de proeverijen langs het parkoers. Verschillende handelaars en producenten bieden hun waren aan langsheen het parkoers. NIEUW : vorige jaren betaalde de wandelaar een vast bedrag bij inschrijving en kon van meerdere proeverijen langs het parkoers genieten. Dit jaar bieden we op elke controlepost een duo van proeverijen aan. Wandelaars kiezen of ze al dan niet datgene willen proeven wat aangeboden wordt.

De trajecten Voor elk wat wils ! Er zijn tochten van 7 / 10 / 15 / 20 / 25 / 32 / 42 en 50 kilometer. Tijdens het parkoers zijn verschillende rustposten voorzien waarvan een aantal in de vrije natuur (hier neem je best de tijd om even rond te kijken en stil te genieten van het wondermooie pajottenland en roman païs. In de rustposten kan men drank en broodjes bekomen. Er zijn ook telkens toiletten voorzien. Aan de start – en aankomstplaats kan je bovendien ook terecht in het halfoogstrestaurant met de eerste mosselen, steak,streekbieren,… Deelname: Inschrijven kan vrij tussen 7 uur en 15 uur (6 h 30 voor de 42 of 50 km). Voor de 50 km stopt de inschrijving om 9 uur, de inschrijvingsstop voor het 42 km traject is bepaald om 10 h, de 32 km om 11.00 uur, voor de 25 km schrijf je best in voor 13.00 uur.

1€-fuif • Anticrisisfuif Regeringen breken hun hoofd over anti-crisismaatregelen. Wordt het 10 of 20 miljard ? Hoe lang zal de crisis duren ? Wie zal de crisis betalen ?

Veel vragen, weinig antwoorden . Eén ding is zeker : vanavond zal u de crisis alvast niet in uw portemonnee voelen. Toegang,pils, cola, friet, balleke,… alles aan 1 euro

“Foute” muziek zal er ook zijn. Maar wa t is foute muziek eigenlijk ? Het kan muziek waarvan je beweert dat 
> je tenen spontaan beginnen te krullen van zodra je ze hoort
> dat ze jaren geleden zo veel werd gedraaid dat ze je toen al je strot uitkwam,…

Maar foute muziek is ook muziek die iedereen kent en die hij/zij ooit , op een onbewaakt moment uit volle borst heeft meegezongen zonder dit ooit te willen toegeven. DJ Greg ( C-Duction) en DJ Bart maken een selectie en zullen er voor zorgen dat u de rest van de week dat ene deuntje maar niet uit uw hoofd krijgt. Geen nood : wij kunnen de – weliswaar mechanische – rodeostier zodanig instellen dat ook dat geen probleem hoeft te zijn ( grapje).

Nieuw dit jaar : het voordelige “ MOSSEL – en STEAKMENU” Zaterdag vanaf 18 u -zondag van 11u30 tot 20 u.  NIEUW : HET HALFOOGSTTERRAS,  KOM GENIETEN VAN EEN STREEKBIER, EEN VERSNAPERING , EEN IJSJE ,…. Te zonnig , te nat ? Geen probleem, onze “ punttent “ biedt bescherming !

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jul 2010
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief