PEPINGEN - FC Beert City op sportstage in Kluisbergen

C21

PEPINGEN - FC Beert City op sportstage in Kluisbergen

Editiepajot_pepingen_beert_1_foto_kos
Foto's KOS
 
Editiepajot_pepingen_beert_2_foto_kos
Foto's KOS
 

Een vijftigtal voetballers van Beert City trokken naar Kluisbergen. Ter gelegenheid van het 30 jarige bestaan organiseerde het bestuur voor de spelers (1ste ploeg, reserve en veteranen) een sportstage.

Vijftien sportievelingen hadden de moed om per fiets richting Kluisbergen te rijden. In het verblijfcentrum rond de Kluisberg en het Kluisbos werden tal van sportieve activiteiten ter voorbereiding op het volgende voetbalseizoen georganiseerd. Buiten minivoetbalwedstrijden en conditietrainingen konden de voetballers wandelen, mountainbiken of zwemmen. 
 
Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus organiseert FC Beert City hun jaarlijks voetbaltornooi op de terreinen, Eikstraat te Beert. De deelnemende ploegen zijn: SK Gooik reserven, ABBA, Lamme Guiche, FC Buizingen, Jungle Boys, VK Bouwvrienden, VK 't Gareel en FC Beert City.
 
Op zondag 29 augustus worden de festiviteiten hervat met in de namiddag de traditionele niet-getrouwden tegen getrouwden kermismatchen op de voetbalterreinen.
's Avonds wordt in de feesttent van Feestend Beert het 30 jarige bestaan gevierd met een samenkomst van alle oud-(bestuurs)leden en een optreden van covergroep Feedback.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2010
Felix Merckx
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief