PEPINGEN - Miniemen spelen kampioen

C21

PEPINGEN - Miniemen spelen kampioen

Pep_miniemen_fc_pepingen_
 

De miniemen van FC Pepingen vierden hun kampioenstitel. De spelersgroep was al twee weken zeker van de titel. Tijdens het seizoen speelde de kern van trainer Sven Vansteertegem en begeleidster Nathalie Van Reepingen steeds beter. Wel was er een dipje toen twee spelers werden uitgesloten maar de groep herstelde zich vlug.
“Wij begonnen traag aan de competitie. Vorig jaar zakten we maar dit jaar maakten we van bij het begin het verschil. Wie wint met een verschil van zes doelpunten, zit in de juiste richting. ”, begint coach Sven het verhaal. We zochten naar evenwicht in de ploeg en konden alle plaatsen mooi invullen.  Toch was het vertrouwen even zoek toen we twee spelers uit onze kern verloren wegens ongepast gedrag. De groep heeft dit incident goed opgevangen. De jongens zetten zich voor elkaar in en dat is belangrijk. Bovendien kunnen we rekenen op een groep trouwe en fijne supporters.Die worden getracteerd op champagne”, aldus een gelukkige trainer. Voor de spelers volgde een croque en kinderchampagne. Spijtig dat de laatste wedstrijd niet kon plaatsvinden. De tegenstrever en de scheidsrechter gaven forfait.

De ploeg: Jasper Wachtelaer, Koen Deville, Brecht Steenhouwer, Glenn Ost, Ruben Hammerijckx, Niel Hets, Jeroen Vanstalle, Lehnert Vannooten, Jasper Paridaens, Dennis Habils, Dries Michiels, Maarten De Ridder, Jordy Cochez en Hendrick Versyck. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief