Jong-CD&V PEPINGEN zamelt speelgoed in

C21

Jong-CD&V PEPINGEN zamelt speelgoed in

Pep_speelgoedinzameling_10
Zaterdag organiseerde Jong-CD&V Pepingen een speelgoedinzameling. - Foto © Marc Sluys
 

Zaterdag organiseerde Jong-CD&V Pepingen zijn tweejaarlijkse Speelgoedinzameling voor het goede doel. Het speelgoed gaat naar enkele lokale projecten waaronder het buurthuis van de wijk 't Windmoleken en de Wip in Halle.

“Deze inzameling kadert in de periode van het Sinterklaas- en het Kerstfeest. Tijdens deze periode is het de gewoonte geworden om speelgoed cadeau te doen aan de kinderen. Nu wilden wij met Jong-CD&V Pepingen ook een inspanning doen voor de kinderen waarvan de ouders niet de financiële ruimte hebben om veel speelgoed te kopen voor hun kinderen. Zeker tijdens deze periode van financiële crisis zal het ingezamelde speelgoed een welkom geschenk zijn voor deze kinderen.”, vertelt Dorien Decrick.

Ook de school Hartentroef in Pepingen verzamelde speelgoed voor hetzelfde doel in. Hierdoor was opnieuw een bijzonder groot aanbod.  

“Een pop, een pingpongtafel, een intendo,, een beer, een trein, een auto, een bal, een gezelschapsspel en heel veel boeken, ... ze beginnen met ons initiatief allemaal een nieuw leven bij andere kinderen”, weten Dorien en haar ploeg.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2010
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief