BEVER - Volleybalclub zet zijn beste quiz-beentje voor

C21

BEVER - Volleybalclub zet zijn beste quiz-beentje voor

Quiz_volleyclub_bever_april_2011_-_deschuyffeleer__25_
MongBlokMeubilair en Hoyax, de nummers 1 en 2 van de Algemene Kennis Quiz van VC Bever - Foto's © Deschuyffeleer
 
Quiz_volleyclub_bever_april_2011_-_deschuyffeleer__14_
De jury - © Deschuyffeleer
 
Quiz_volleyclub_bever_april_2011_-_deschuyffeleer__13_
Presentator Rudy Torrekens - © Deschuyffeleer
 
Quiz_volleyclub_bever_april_2011_-_deschuyffeleer__23_
De top-20-uitslag - © Deschuyffeleer
 
Quiz_volleyclub_bever_april_2011_-_deschuyffeleer__18_
De organisatoren en hun handlangers - © Deschuyffeleer
 
Quiz_volleyclub_bever_april_2011_-_deschuyffeleer__16_
© Deschuyffeleer
 
Volleybalclub Bever mag terugblikken op een geslaagde tweede editie van hun Algemene Kennis Quiz. Niet minder dan 25 ploegen tekenden present in de sporthal Ter Plasbeek. Onder hen ook  MongBlokMeubilair, de winnaars van vorig jaar. De presentatie was in de handen van sportief clubverantwoordelijke Rudy Torrekens.
Nagenoeg alle verenigingen uit de gemeente, eigenaardig genoeg op de mannen van Rijp voor de Pijp na, waren te vinden aan de quiztafels. Met suspens tot op de meet werd uitgekeken naar de prestatie van de winnaars van vorig jaar en meteen ook naar de resultaten van hun belagers.
Tien verschillende thema gaande van kunst, literatuur, muziek, wetenschappen, aardrijkskunde over sport, actua, gastronomie, film en  sport waren het onderwerp van telkens 10 vragen.  Voorts waren er ook een paar doorlopers en een smakelijke praktische proef met een zoet tintje. Hierbij werden de smaakpapillen van de deelnemers danig op de proef gesteld. Zo moesten zij de oorsprong achterhalen van 5 verschillende soorten confituren. Met in het assortiment een kweeperengelei was dit dan ook nog niet zo evident.
Klinkende namen in het deelnemersveld waren Team Judas, de Pinguins, de Harde Werkers en wat denkt u van de Kwispedoren!
Zowel de organisatie als de jurering waren van eigen VC Bever-signatuur. De boegbeelden Annemie Wielant, Marijke Bijl, Geert Mollaert en Rudy Torrekens namen hierbij het voortouw.
Tot op het eind bleven verschillende ploegen in de running voor de overwinning. De eerste plaats kon slechts worden toegekend na een schiftingsvraag. MongBlokMeubilair won uiteindelijk het pleit van Hoyax. Zowel MongBlok met deelnemers uit Roosdaal, Pepingen en Gooik als Hoyax met kandidaten uit Moerbeke, Ninove en Smeerebbe-Vloerzegem zijn fervente kwissers die meermaals per maand deelnemen aan streekorganisaties. Met kennis van zaken lieten zij zich na afloop beide positief uit ten aanzien van de volleybalorganisatie. Zij gingen alvast naar huis met felicitaties en een wijnmand uit de collectie van sponsor Vinof uit Meerbeke. De derde prijs was weggelegd voor het Team Judas. Zij sprokkelden 147 punten bijeen amper 3 punten minder dan hun twee voorgangers.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief