PEPINGEN - Kurt Van Goidsenhoven puik winnaar

C21

PEPINGEN - Kurt Van Goidsenhoven puik winnaar

©_250508_bogaarden_0004
 
©_250508_bogaarden_0067
©_250508_bogaarden_0110
©_250508_bogaarden_0156
©_250508_bogaarden_0151
 

Met 60 beloften en eliterenners zonder contract aan de start waaronder een sterke delegatie van Cureghem Bioagrico Sportief toonden de organisatoren van de wielerwedstrijd van Bogaarden zich zondag bijzonder opgetogen. Ondanks het drukkende weer hadden ook de renners er duidelijk zin in. Mede dankzij puik teamwerk van de ploeg van Johan Agneessens van Bioagrico wist de 31-jarige Kurt Van Goidsenhoven uit Zelem zijn 6de overwinning van het seizoen te behalen.

De gebruikelijke schermutselingen in het begin van de wedstrijd leverde reeds in de 3de ronde een selecte kopgroep op van 16 renners waaronder Jan Gettemans, Greg De Winde, Andy Annendijck en Chris Willems. Vooral ook Kevin Grieten toonde zich in het begin van de wedstrijd één van de smaakmakers.
 
Uit de kopgroep kozen naar het einde toe de drie Cureghem-ploegmaten Kurt Van Goidsenhoven, Timmy Van Cleemputte en Tony Driesen en de jonge talentvolle belofte Kenny Terweduwe van Davitamon Lotto Jong Vlaanderen het hazenpad. Bij het ingaan van de laatste ronde diende Kenny Terweduwe evenwel te buigen voor het meesterschap van de Cureghem-overmacht. Kurt Van Goidsenhoven, overigens aan een sterk seizoen bezig, finishte uiteindelijk solo met ruim één minuut voorsprong. In de spurt voor de tweede plaats haalde Kenny Terweduwe het toch nog oververdiend van Timmy Van Cleemputte.
 
Beeldmateriaal ingezonden door Ronny Verhavert 
  1. Start bij de eerste ronde
  2. Kevin Grieten ontsnapt uit een vroege vluchtersgroep van 4 renners.
  3. De uiteindelijke top 4 op 2 ronden van het einde
  4. De spurt om de tweede en derde plaats
  5. De winnaar bij de aankomst.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Ronny Verhavert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief