Chiro Karreveld PEPINGEN op kamp in Zottegem

C21

Chiro Karreveld PEPINGEN op kamp in Zottegem

Chiro3
I F
 

Chiro Karreveld Pepingen vertrok met 128 kinderen, zowel jongens als meisjes, voor hun jaarlijks bivak naar Velzeke (Zottegem). De leiding ploeg, bestaand uit 30 personen, zorgden tien dagen lang voor een gevarieerd afdelingsprogramma.

Daarbuiten zorgden ze voor tal van andere activiteiten zoals een trektocht, familiedag, avondvullend programma en om het kamp af te sluiten, het kampvuur. De hongerige buikjes worden gevuld met lekkere gerechten klaargemaakt door acht kookouders. De kookploeg bestond uit 8 personen: Heidi, Lucie, Staaf, Marc, Anita, Muriëlla, Greet en Kris.
 
Tijdens de bezoeknamiddag konden ouders, familie, vrienden of oud-leiding kennis maken met de prachtige locatie van de De Populier. Iedereen leerde het bivakthema "De Zotten van Zottegem" kennen. Dit thema vormde een leidraad doorheen de verschillende dagen en activiteiten.
 
Op maandag kreeg de Chiro afdeling uit Pepingen Vlaams minister van Jeugd Pascal Smet op bezoek. Samen met de minister deelden de kinderen aan buurtbewoners van het jeugdheem waar ze verblijven dankkaartjes uit. Een initiatief om buurtbewoners te bedanken voor hun 'verdraagzaamheid'.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2011
Felix Merckx
I F
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief