PEPINGEN feest een hele zomer lang

C21

PEPINGEN feest een hele zomer lang

Pepingen_1
Ingezonden foto's
 
Pepingen_2
I F
 
Pepingen_3
I F
 

Naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag organiseerde Pepingen een avondvullend programma waar alle Pepingenaren op uitgenodigd waren. Ondanks de slechte weervoorspellingen liep het gemeenteplein zeer goed vol.

De concertband Theobaldus mocht de spits afbijten. De gemeente staat de hele zomer bol van de activiteiten daarom mochten de verschillende verenigingen hun programma voorstellen. De gemeente zorgt voor een globaal overzicht van de verschillende activiteiten in de vorm van een “Pepingen zomert”-affiche. Ook werden de prijzen van de actie “Belgerinkel naar de winkel” geloot. De afsluiter van de avond werd verzorgd door Kris Baert en Ander Schoon Volk. Zoals de traditie is maakte ook Kris een eigen Pepings lied: “Pepingen, vol heilig bloed !”.
 
Het feest ook het ideale startmoment voor de voorstelling van het programma “Pepingen zomert”. Pepingen staat de volledige zomer bol van feesten of activiteiten. Denk maar aan de verschillende dorpsfeesten, kermissen, kunstevenementen, straatfeesten of andere sport-, cultuur- of jeugdactiviteiten. Deze waaier is zo uniek en divers dat Pepingenb er terecht fier op is.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2011
Felix Merckx
I F
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief