PEPINGEN - Fietsen en fietshelmen voor Huize Terloo

C21

PEPINGEN - Fietsen en fietshelmen voor Huize Terloo

Bellingen_fietsen_terloo_foto_editiepajot
 

Huize Terloo aan de Kareelstraat 2 in Bellingen kreeg 2.500 euro financiële vanwege Cera. Hiermee kon men zeven alleterreinfietsen en tien fietshelmen aankopen.

Stafmedewerker Ilse Dereymaeker: “O.C. Huize Terloo staat voor residentiële hulp met aangepaste opvang en behandeling voor kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele problemen en/of licht mentale handicap. Het centrum begeleidt maximaal zestig meisjes en jongens tussen 3 en 21 jaar. We hebben een erkenning van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap”.
 
“We streven ernaar dat elk kind zijn eigen fiets heeft in Huize Terloo, Veel van deze fietsen zijn gekregen fietsen die niet altijd in even goede staat zijn. Voor grotere fietstochten en uitstappen en wanneer de kinderen zich zelfstandig in het verkeer dienen te begeven (school, vakantiejob,…) voorzien wij een tiental fietsen van goede kwaliteit die beantwoorden aan alle veiligheidsvoorschriften. Deze kunnen bij ons gereserveerd worden. Deze fietsen worden zeer intensief gebruikt en zijn nu echt aan vervanging toe door de financiële steun van Cera zijn we in staat deze aankoop te realiseren”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2008
Editiepajot
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief