HERNE / PEPINGEN – Rode Kruis reikt EHBO-brevetten uit

C21

HERNE / PEPINGEN – Rode Kruis reikt EHBO-brevetten uit

Groepsfoto_gecorrigeerd__1783_x_1136_
De plaatselijke afdeling van de vrijwillige bloedgevers van de afdeling Herfelingen/Heikruis mocht aan de herfstcursisten het EHBO-brevet van het Rode Kruis uitreiken - Foto ingezonden
 

De plaatselijke afdeling van de vrijwillige bloedgevers van de afdeling Herfelingen/Heikruis mocht aan de herfstcursisten het EHBO-brevet van het Rode Kruis uitreiken. Voorzitter Emiel Timmermans was duidelijk in zijn nopjes met de bijdrage van zijn afdeling aan de cursus.

De voorzitter had woorden van lof voor zowel de cursisten als de lesgevers als de simulanten. Een bijzondere attentie was er ook voor de medewerkers van het Rode Kruis Charlotte Demeure en Jos Vetsypens die de cursussen in de plaatselijke afdelingen of vriendenkringen begeleiden.
 
Het was dokter Everaert die de brevetten mocht uitreiken. Hij gaat door als een Rode Kruisboegbeeld in de streek en ook ver daar buiten. “Hij is het die jarenlang duizenden prikjes pijnloos wist te geven om bloedafnames bij zo vele vrijwillige bloedgevers in te leiden”, aldus Emiel Timmermans. “Steeds had hij met de glimlach een zacht woordje in petto voor de vrijwilligers die zich aanboden voor een bloedgift”.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief