PEPINGEN - Nieuwe winkel Jejowines te Heikruis

C21

PEPINGEN - Nieuwe winkel Jejowines te Heikruis

Editiepajot_pepingen_wijn_1_foto_de_greef
Foto's Elsie De Greef
 
Editiepajot_pepingen_wijn_2_foto_de_greef
Foto Elsie De Greef
 

Heikruis (Pepingen) heeft een nieuwe wijnwinkel. Jejowines opende zijn deuren op de Plaats in Heikruis in een stijlvol gebouw uit 1790. De eigenaars Christophe en Heidi hadden al een wijnhandel en een traiteurdienst, maar de zaak was aan uitbreiding toe.

Om hun klanten beter te kunnen ontvangen openen zij nu een wijnwinkel. Een deel van hun sfeervol huis uit de jaren 1790 hebben ze gerenoveerd tot een stijlvolle winkel waar de lekkere wijnen helemaal tot hun recht komen. Ook de oude kelder van het huis is omgebouwd tot een heuse wijnkelder.
 
De deuren van Jejowines staan open voor iedereen die houdt van een lekker betaalbaar wijntje. De koplopers in het aangeboden gamma vinden hun oorsprong in Frankrijk maar ook wijnen uit Portugal, Italië, Spanje,... behoren tot de mogelijkheden.
 
Sommelier Christophe laat graag zijn wijnen proeven en staat klaar met advies en raad, ook over het harmoniseren van wijnen en gerechten. De winkel en de gerenoveerde oude wijnkelder zijn zeker een bezoekje waard.
 
De winkel is gelegen op Plaats 4 te Heikruis en zal open zijn vanaf 15 december op woensdag en donderdag van 14 tot 21u, op vrijdag van 14 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 16u.
 
Christophe en Heidi nodigen ook iedereen uit op hun winterdegustatie in het ontmoetingscentrum Terloo in de Kareelstraat te Bellingen op zaterdag 3 december van 16 tot 22u en op zondag 4 december van 11u tot 20u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2011
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief