PEPINGEN - Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners

C21

PEPINGEN - Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners

Editiepajot_pepingen_wensen
Ingezonden foto
 

Om het nieuwe jaar op gepaste wijze in te zetten nodigde het gemeentebestuur van Pepingen al zijn inwoners uit om een glas te komen drinken  in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze receptie las burgemeester, Andre De Roubaix, zijn nieuwjaarsbrief aan alle aanwezige inwoners voor.

In zijn nieuwjaarsbrief gaf de burgemeester een overzicht van wat de Pepingenaren in 2012 mogen verwachten.
 
Na de goedkeuring van het structuurplan nadert de sporthal haar realisatie. Pepingen zet alles op de gravel langs de Grasmeerstraat als nieuwe locatie. De verbouwingsplannen van de Zagerij worden gefinaliseerd. Alleen worden wij nog even door de dienst Onroerend Erfgoed geambeteerd, zegde de burgemeester.
 
De heraanleg van de Kareelstraat en de Nieuwe Baan worden in het voorjaar aangevat. Op de heraanleg van de Ninoofse stwg wordt geduldig gewacht. Deze werken zijn reeds 2 jaar vertraagd door één klacht.
 
Het Ontmoetingscentrum in Bogaarden kan half van ’t jaar worden betreden. Samen met het ontmoetingscentrum zijn er ook 4 sociale appartementen klaar.
 
Scholen en verenigingen kunnen vanaf 2012 genieten van het busproject. Zo worden de kosten voor vervoer en reizen gedeeltelijk gedekt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief