Ongeval in PEPINGEN en inbrekers op pad in HERNE en GOOIK

C21

Ongeval in PEPINGEN en inbrekers op pad in HERNE en GOOIK

Politielogo_2011_p200

Ongeval in Pepingen, Zwarte Molenstraat 66, gebeurd in volgende omstandigheden: V.H. C uit Galmaarden bestuurt haar personenauto SEAT en rijdt richting ELINGEN Centrum. Op een zeker ogenblik en dit voor de woning 66 dient zij haar uiterst rechts te plaatsen teneinde een tegenligger door te laten. De tegenligger blijft echter in het midden van de rijbaan rijden zodanig dat de personenauto nog meer naar rechts dient uit te wijken en hierdoor in een zachte gelijkgrondse berm terecht komt. De bestuurster verliest de controle over het stuur, begint te slippen en komt uiteindelijk tot stilstand tegen een vaste hindernis (paal). De tegenligger vervolgde gewoon zijn weg verder. De bestuurster van de personenauto werd licht gekwetst doch werd niet overgebracht naar het ziekenhuis.

Diefstal met braak en inklimming in woning in Herne, Rankhove. Dader(s) zijn vermoedelijk via een raam de woning binnen gedrongen. Doorzochten verschillende kamers Nadeel niet volledig gekend Er werden wel vuurwapens ontvreemd.
Diefstal in Gooik, Hollandstraat. Dader(s) betreden de woning in onbekende omstandigheden. Dader(s) nemen een handtas mee waaruit ze cash geld ontvreemden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief