N-VA PEPINGEN trekt met lijst naar de kiezer

C21

N-VA PEPINGEN trekt met lijst naar de kiezer

Pep_nva_nieuwe_afdeling
De N-VA ploeg koos een nieuw betuur. - Foto © Marc Sluys
 

In Pepingen startte N-VA met een nieuwe afdeling . De enthousiaste groep trekt zelfstandig naar de gemeenteraadsverkiezingen want ze denkt een meerwaarde te kunnen zijn voor de gemeente. De groep koos zopas Peter Lacres en secretaris is  Maarten Asselman. “Sinds de Pepingnaren weten dat we willen deel uitmaken van het bestuur, steeg het aantal leden spectaculair. Er kwamen zich ook spontaan kandidaten aanmelden voor de verkiezingen in oktober. We trekken zeker met een volledige lijst naar de kiezer. We willen Vlaamse accenten leggen.  Dit willen we doen in het komende bestuur en in de gemeenteraad.”, vertelde voorzitter Peter Lacres.
Volgens de statuten van de N-VA (zie 7.5) kon Gerard Defloo (voorzitter a.i.) geen voorzitter worden, hoe graag hij dit ook gebleven was...maar statuten zijn er om gevolgd te worden :
" het ambt van burgemeester, schepen of voorzitter of het mandaat van het OCMW, gemeente- of OCMW- raadslid zijn onverenigbaar met het voorzitterschap van de afdeling of onderafdeling..."

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2012
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief