Valentijnactie Open VLD : een warm hart voor PEPINGEN

C21

Valentijnactie Open VLD : een warm hart voor PEPINGEN

Editiepajot_pepingen_valentijn
Ingezonden foto
 

Open VLD draagt de gemeentearbeiders van Pepingen een warm hart toe. Op Valentijnsdag brachten zij een warm hart met zakjes soep voor de koude dagen naar de gemeenteloods.

De personeelsleden van de Pepingense technische uitvoeringsdienst staan in voor het onderhoud en de herstelling van de gemeentewegen, rioleringen, beken, begraafplaatsen en gemeentelijke gebouwen. Gedurende de zomer maait de technische dienst de bermen en ’s winters is de dienst verantwoordelijk voor de sneeuw- en ijzelbestrijding.
 
Februari is koud gestart. En ook nu bleef het 's nachts vriezen. De kans op winterse neerslag is nog steeds reëel. Dus de Pepingense technische dienst moet steeds paraat zijn. De Open Vld Pepingen doet voor Valentijn een groot "soephart" cadeau aan de gemeentelijke arbeiders om hen te bedanken voor hun inzet. Een delegatie bestaande uit Eddy Timmermans, Michelle Cornelis, Erik Dehandschutter en Kristof De Cuyper hebben dit persoonlijk omstreeks 8 uur afgegeven aan de ploegbaas in de gemeentelijke loods.
 
"Buiten is het bitterkoud. Onze technische dienst trotseert deze lage temperaturen om een dienstverlening te garanderen aan de inwoners. Dit stellen wij zeer op prijs. Op deze Valentijnsdag laat Open Vld Pepingen dit graag blijken met dit warm hart voor Pepingen, bestaande uit een 40-tal zakjes heerlijke soep, heel praktisch voor onderweg", aldus Kristof De Cuyper.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief