PEPINGEN - KVLV Bogaarden bestaat 60 jaar

C21

PEPINGEN - KVLV Bogaarden bestaat 60 jaar

Editiepajot_pep_bogaarden
Ingezonden foto
 

KVLV Bogaarden vierde zijn 60-jarig jubileum met een eucharistieviering en een receptie in de parochiekerk en een feestmaaltijd voor de leden in het ontmoetingscentrum De Karre. Louisette Nechelput werd speciaal in de bloemetjes gezet, zij was medestichter in 1952. Ziij was ook ruim 15 jaar voorzitster.

In 1911 werd te Leuven “de Belgische Boerinnenbond gesticht. Onderwerpen in de vergaderingen waren het verbeteren van de voeding, de verzorging van zuigelingen en een goede scholing voor meisjes op de buiten. Hun ledenblad was “De Boerin”.
 
De afdeling Bogaarden bestaat 60 jaar. Louisette Nechelput was bij de stichting in 1952 en maakt tot op vandaag deel uit van het bestuur, zij was ook ruim 15 jaar voorzitster. Huidige voorzitster is Andrea Vandevelde. “In onze afdeling kunnen onze leden terecht om lekker te leren koken, creatieve vaardigheden te ontplooien (bloemschikken, breien, interieurdecoratie...), informatie op te doen en uit te wisselen, maar evenzeer voor een gezellige babbel,” aldus de voorzitster
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief