PEPINGEN heeft een nieuwe website

C21

PEPINGEN heeft een nieuwe website

Editiepajot_website_pepingen
Ingezonden foto
 

Het gemeentebestuur heeft zijn nieuwe website www.pepingen.be voorgesteld.. Met deze nieuwe site wil het gemeentebestuur de inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van de dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

Na 10 jaar trouwe dienst was het wel duidelijk dat de vorige website aan vernieuwing toe was. Hij voldeed niet meer aan de moderne eisen en oogde ook wat verouderd. Hoog tijd dus om tot vernieuwing over te gaan en de evolutie met moderne technieken en toepassingen te volgen. Het voorbije jaar werkte men een volledig nieuwe website uit, met een frisse look en een nog betere dienstverlening.
 
De vernieuwing is echter niet enkel esthetisch. Omdat ze vanaf nu ook meer informatie willen bieden, vertrekt men vanuit het standpunt van de burger en delen ze de nieuwe site zowel organisatorisch (per dienst) als thematisch (volgens levensdomeinen) in. De dynamische menustructuur aan de linkerzijde zorgt ervoor dat alle informatie over diensten en dienstverlening voortaan duidelijk gegroepeerd is. De deelsites voor het OCMW en jeugd worden nog verder uitgewerkt.
 
Bovenaan de website zijn er extra tools voorzien. De krachtige zoekmotor stelt de lezer in staat te zoeken in alle pagina’s op de website en in downloadbare documenten. Vacatures, wegenwerken zullen apart op een pagina gecommuniceerd worden. Activiteitenkalender, nuttige info, contactblad en het gemeentelijk nieuws zal in één klik gehanteerd kunnen worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief