PEPINGEN - Paashaas op bezoek in Vander Stokken en Mater Dei

C21

PEPINGEN - Paashaas op bezoek in Vander Stokken en Mater Dei

Editiepajot_pepingen_nva_pasen
Ingezonden foto
 

Een delegatie van N-VA Pepingen heeft samen met de paashaas de zorgcentra Vander Stokken en Mater Dei bezocht. Vergezeld door de enige echte Paashaas werd elke kamer bezocht en zowel de inwoners, bezoekers als het personeel werden getrakteerd op paaseieren.

Omwille van de babyboom van vlak na de tweede wereldoorlog vormen de senioren binnen onze maatschappij en dus ook in Pepingen een steeds grotere groep. N-VA Pepingen schrijft de senioren niet af, maar hoopt dat de meesten van hen nog lang de kans hebben om te functioneren in de samenleving. In een landelijke omgeving zijn velen van hen sociaal wat geïsoleerd en eens de gezondheid het laat afweten, zijn ze steevast aangewezen op hulp van familie, vrienden, buren en de zorgsector.
 
Pasen is voor N-VA Pepingen het ideale moment om de inwoners van de twee zorgcentra in Pepingen te verrassen met een bezoek van de Paashaas, want velen van hen zijn er opgenomen omdat ze niet langer meer in staat zijn om zelfstandig te wonen of na het overlijden van een partner.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief