Paasstage bij FC PEPINGEN

Paasstage bij FC PEPINGEN

Editiepajot_pepingen_voetbel_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_pepingen_voetbel_2_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_pepingen_voetbel_3_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_pepingen_voetbel_4_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert FC Pepingen terug een paasstage voor de jeugd en dit reeds voor de achtste maal. Net zoals de voorgaande jaren zijn de inschrijvingen een groot succes. Niet minder dan 85 spelers zullen nog tot vrijdag 13 april paraat staan om hun stage aan te vangen. 

De jeugdcoordinatoren Nico en Wilfried en Christophe Walravens als jeugdverantwoordelijke, lieten niets aan het toeval over om de stage opnieuw boeiend, verrijkend en aangenaam te maken.
 
De kinderen worden vanaf 8u ’s morgens opgevangen en om 9u starten te trainingen. Alle aspecten van het voetbal komen aan bod alsook een gedeelte fun. De spelers worden in groepen verdeeld en een 10-tal eigen jeugdtrainers Tim W., Dries, Daan, Jelle, Claudy, Jimmy, Tim D. Kevin, Manu, Dries V., en Gerry.    zorgen voor afwisselende oefeningen zodat zowel de U7 tot U15 iets bijleren en dit in een gezellige sfeer . Leuke prijzen zijn er steeds elke dag te winnen voor de winnaars van de afsluitende penaltycup.
 
Bij de afsluiting vrijdag krijgt iedere deelnemer een leuke aandenking een tshirt en leuke opbergtas alsook nog een voetbal
 
In de namiddag krijgen de spelers een vieruurtje . De trainingen duren tot 16u en de kids worden verder opgevangen tot 17u. Ook kunnen zij een hele week op oma Rita en André rekenen om al het extra sportieve in goede banen te leiden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 12 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief