PEPINGEN - Nieuw infoblad kan lezers bekoren

C21

PEPINGEN - Nieuw infoblad kan lezers bekoren

Infoblad_juni2008
 

Deze week kregen alle Pepingenaren het nieuwe gemeentelijk informatieblad in de bus. De Pepingen-Info steekt vanaf heden in een modern kleurenkleedje en zal twee maal per jaar verschijnen, een zomereditie in de maand juni en een wintereditie in november. Tijdens de maand januari verschijnt een Pepingen-Info waarin de algemene informatie van de diensten en bestuurders opgenomen wordt. Deze algemene brochure zal eveneens de infomap voor onze nieuwe inwoners worden.

In deze zomereditie van Pepingen-Info zijn enkele Pepingense activiteiten en veel nieuws van zowel gemeente als OCMW opgenomen, geïllustreerd met prachtige kleurenfoto’s. Elke rubriek heeft zijn eigen kleur, zodat er snel informatie per thema (leefmilieu, stedenbouw, openbare werken, vrije tijd, sociaal,OCMW) kan opgezocht worden. Het nieuwe informatieblad is te downloaden via de gemeentelijke website ( www.pepingen.be ).
De nieuwsbrief 'Pepingen in ‘t kort' blijft maandelijks (of telkens als het gemeentebestuur iets dringends te melden heeft) verschijnen want het gemeentebestuur wil kort op de bal blijven spelen om de inwoners te informeren. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief