LENNIK / PEPINGEN - Landelijke gilde Elingen besprak 40 streekbieren

C21

LENNIK / PEPINGEN - Landelijke gilde Elingen besprak 40 streekbieren

Editiepajot_lennik_landelijke_gilkde_1
Ingezondeen foto's
 
Editiepajot_lennik_landelijke_gilkde_2
Ingezzonden foto's
 
Editiepajot_lennik_landelijke_gilkde_3
Ingezonden foto's
 

In 2012 bestaat Landelijke Gilde 40 jaar. Het ‘Project 4040’ zet deze verjaardag in de kijker. Een actie die verloopt volgens het concept één tegen allen: Landelijke Gilden daagt 40 afdelingen uit om een ludieke opdracht rond ‘40’ tot een goed einde te brengen.

Landelijke gilde Elingen ging de volgende uitdaging aan: ‘organiseer een bierproefavond met 40 verschillende streekbieren’.
Onder het motto ”bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand” hebben zij geen 40 bieren gedronken, maar ze lieten inwijden in de wondere wereld van oa Kriek en Geuze en dit door één van de beste promotors van deze Vlaamse streekbieren in het Pajottenland Yves Panneels. Zij zijn glansrijk geslaagd in hun opdracht.
De Landelijke Gilde van Elingen telt momenteel 53 leden. Een hechte groep van 9 bestuursleden organiseert elk jaar ongeveer een tiental activiteiten, waaronder een dauwwandeling, mannen aan de kookpot, de dorpsfeesten ‘feestelingen’ met op vrijdagavond Comedy Night en barbecue op zaterdag & zondag....
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief