LENNIK / GOOIK / PEPINGEN - Fietsers licht gekwetst bij valpartijen

C21

LENNIK / GOOIK / PEPINGEN - Fietsers licht gekwetst bij valpartijen

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Bij valpartijen werden fietsers gekwetst in Lennik en Pepingen. In Gooik werd ingebroken in en woning en de brandweer van Lennik werd opgeroepen voor een loos alarm in de serviceflats Den Bleek in Lennik.

Afgelopen zaterdag omstreeks 17.00 uur kwam S.T uit St-Pieters-Leeuw ten, val met zijn fiets in Lennik, kruispunt Donkerstraat – Grote Vijverselenweg. Hij werd lichtgewond overgebracht door dienst 100-Lennik naar het AZ-Halle.
In de St-Annastraat in Gooik werd ingebroken in een woning.. Daders verschaffen zich door middel van braak op de  deur aan achterzijde van de woning toegang tot de onbewoonde woning. Zij doorzoeken de volledige woning en verieaten deze zonder buit.
Zondag kwam om 9.40uur  de fietser V.P uit Ninov, ten val met zijn fiets op de Lenniksesteenweg te Pepingen. Hij werd licht gekwetst voor verzorging overgebracht door de dienst 100 naar het AZ-Halle.
De brandweer Lennik werd opgeroepen voor een brandalarm in de serviceflats “Den Bleek” in Lennik,Stationsstraat. Het bleek om een vals alarm te gaan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jun 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief