PEPINGEN – Dorpsfeesten Bogaarden, weer een groot succes

C21

PEPINGEN – Dorpsfeesten Bogaarden, weer een groot succes

Editiepajot_bogaarden_1_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_bogaarden2_elsie_de_greef
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_bogaarden_erwin_alsteens_1
Foto © Erwin Alsteens
 
Editiepajot_bogaarden_erwin_alsteens_2
Foto © Erwin Alsteens
 
Editiepajot_bogaarden_erwin_alsteens_3
Foto © Erwin Alsteens
 
Editiepajot_bogaarden_erwin_alsteens_4
Foto © Erwin Alsteens
 

Bijna elke inwoner voelt zich betrokken bij de Dorpsfeesten in Bogaarden (Pepingen) en is op zich een levende affiche voor het gebeuren. Dat vertaalt zich in een massale belangstelling voor de feesten. Wat vroeger een feest was voor vele honderden, is er nu één geworden voor duizenden. Het dorpsfeest is, ondanks zijn succes, steeds een "feest voor het dorp" gebleven.

In het dorp wordt elk jaar een restaurant gebouwd waar lekkere mosselen worden verkocht, elk jaar worden er meer dan 1000 kg mosselen verkocht! Vrijdag werd het dorpsfeest geopend met Concertband Theobaldus. Daarna werd er een boogschietwedstrijd gehouden, Dean Vanderlenen en Fien Hemelinckx werden de Willem Tell van Bogaarden. Daarna konden de kaartspelers zich uitleven met een avondje koejonnen en voor de jeugd was er een fuif "Bogaarden barst".
Zaterdag was er jaarmarkt, een ruil-en rommelmarkt en een jogging. Ook aan de kinderen werd er gedacht met een kinderjogging en het was dolle pret met de show van Pipo en Pipette. En ook deze dag werd afgesloten met een openluchtfuif!
Vandaag (zondag) zijn er de Bumkestochten, een openluchtmis, allerlei volkspelen,... kortom terug feest in de tent, tot in de late uurtjes.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2012
Elsie De Greef
Elsie De Greef en Erwin Alsteens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief