Ongelukken en diefstallen in het PAJOTTENLAND

C21

Ongelukken en diefstallen in het PAJOTTENLAND

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

PZ Pajottenland moest tussenkomen voor een poging tot diefstal in Lennik, een verkeersongeval in in Galmaarden en Pepingen en een diefstal in Gooik

Poging diefstal te Lennik
In de Kapellestraat in Lennik was er een poging tot inbraak in een woning. Een deur langs de achterkant en een raam langs de rechterzijde van de woning werden gepoogd te openen.
Verkeersongeval in Galmaarden
Op het kruispunt Repingestraat – Ezelveldstraat in Galmaarden gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade.. Een verkeersspiegel werd aangereden en van de paal gerukt. De schadeveroorzaker nam vervolgens de vlucht. Gezien de aard van de schade zou het kunnen gaan om een traktor of een vrachtwagen.
Diefstal te Gooik
In de Dorpsstraat 20A (handelszaak PITA PAJOT) werd een diefstal epleegd tijdens vakantie van uitbaters. Een zijdeur werd opengebroken. De geldkoffer werd opengebroken en geld werd gestolen.
Verkeersongeval met stoffelijke schade te Pepingen
Bij het verlaten van een oprit van een woning op de Ninoofsesteenweg in Pepingen kwam een voertuig in aanrijding met een ander voertuig dat zich verplaatste op de Ninoofsesteenweg. Het Europees aanrijdingsformulier werd opgesteld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief