Eerste provincialer FC PEPINGEN nekt tweede klasser

Voetbaluitslagen_2
Repro EP

Dat kleintjes ook groot kunnen zijn bewees F.C. Pepingen. In het kader van de beker van België moesten zij uitkomen tegen tweedeklasser Sint-Niklaas. Na verlengingen kon men feestvieren in het Pol Claesstadion in Pepingen. De plaatselijke ploeg die uitkomt in eerste provinciale gaat een ronde verder door Sint-Niklaas te verslaan met 3 – 2 cijfers.

Het was Struelens die in de verlenging een verlossende penalty tegen de touwen trapte en het feest kon beginnen. Na de reguliere 90 minuten was de stand 2 – 2. De partij liep gelijk opgaand en Pepingen mocht de score openen. Sint-Niklaas maakte de gelijkmaker en kwam later zelfs op voorsprong. Op het einde van de tweede helft scoorde Pepingen de gelijkmaker en konden beide ploegen zich opmaken voor verlengingen.