LVB PEPINGEN: Eddy Timmermans trekt en Paul Claes duwt

C21

LVB PEPINGEN: Eddy Timmermans trekt en Paul Claes duwt

Editiepajot_pepingen_lvb_definitief-2
Ingezonden foto
 

Huidig gemeenteraadslid Eddy Timmermans gaat de LVB-lijst (Lijst van de Burger) trekken bij de volgende gemeenteraadsverkiezing. Lijstduwer is de gewezen burgemeester Paul Claes. De Lijst van de Burger (LVB) gaat samen met alle Pepingenaren voor een beter, sterk en verantwoord beleid met een scherpe toekomstvisie.

Hun visie op het beleid ontwikkelen zij niet alleen maar in samenwerking met de ganse bevolking. In november van verleden jaar hielden zij een enquete bij de bevolking.Ze vroegen aan alle Pepingenaren hun mening over tal van onderwerpen.
Gewezen burgemeester Paul Claes duwt de lijst en stelt: “LVB verzamelt 8 mannen en 7 vrouwen uit alle deelgemeenten van Groot-Pepingen. Deze lijst vormt een goed evenwicht tussen mensen met ervaring en nieuwe enthousiaste kandidaten die samen zullen zorgen voor vernieuwing”.
Volgende personen dingen op 14 oktober naar de gunst van de kiezer:  Saskia Beeckmans, Sylviane Crozaz, Hanneke Agneessens, Greta Cochez, Gule Dedobbeleer, Monique Brys, Ingrid Bodson, Eddy Timmermans, Kristof De Cuyper, Gunther Roobaert, Paul Claes, Erik Dehandschutter, Rudi Seghers, Guy Derijcke en René De Vos
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief