PEPINGEN - Dorpsfeesten Bogaarden viert 30 jaar (Deel 2)

C21

PEPINGEN - Dorpsfeesten Bogaarden viert 30 jaar (Deel 2)

Bogaarden_dorpsfeest1
 
Bogaarden_dorpsfeest_b4
Bogaarden_dorpsfeest_5
Bogaarden_dorpsfeest_a1
 
Bogaarden_dorpsfeesta4
Bogaarden_dorpsfeest_a3
Bogaarden_dorpsfeest_1
 
Bogaarden_dorpsfeest3
Bogaarden_dorpsfeest_6
 

 Een hevig onweer maakte vroegtijdig een einde aan de toch wel schitterende feesten in Bogaarden. Na de activiteiten op vrijdag en zaterdag (Zie lager)  was het hoogtepunt van zondag het "Spel zonder grenzen" waar de ploegen uit Beert, Bellingen, Pepingen, Bogaarden, Elingen en Heikruis het  tegen elkaar opnamen. De inzet van het ludieke en spannende gebeuren is de wisselbeker Frans Dekens. De organisrende  ploeg werkte het thema ‘Lolympische Spelen’ uit . De nadruk lag duidelijk op plezier maken. De grote overwinnaar dit jaar was Bogaarden met 38 punten gevolgd door Pepingen (35) en Heikruis (34).

Ondertussen draaiden onder de toren van de kerk en op de weide de feesten op volle toeren. Het werd er genieten van volksdans en volksmuziek. Kunst uit de regio en muziek met allerlei straatmuzikanten en -straatanimatie.  Voor de kleinsten waren Pipo en Pipette opnieuw te gast. Twee springkastelen en een hindernissenpiste, kinderanimatie en –grime maakte het voor de kinderen volledig af. Ouders genoten ondertussen van en drankje, een gezellige babbel.

Een hevig onweer boven Halle en het Pajottenland maakte zondagavond een vroegtijdig einde aan de feesten. De elektriciteit viel zelfs een tijdje uit in de streek. Het beloofde optreden van Wim Soutaer en het vuurwerk werden noodgedwongen  afgelast. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief