PEPINGEN - Nieuwe grasmaaier voor FC Beert City

C21

PEPINGEN - Nieuwe grasmaaier voor FC Beert City

Editieajot_pepingen_beert_1
Ingezonden foto's
 
Editieajot_pepingen_beert_2
Ingezonden foto's
 

F.C. Beert City nam een nieuwe grasmaaier in gebruik. Zij overhandigden ook de opbrengst van hun Kom op tegen Kanker actie. Zij verzamelden ongeveer 1.000 euro die ze verzamelden door het organiseren van een tombola tijdens twee thuiswedstrijden.

Aangezien de vorige grasmaaier van de club dringend aan vervanging toe was, moest de club op zoek naar een alternatief. Omdat het in deze tijden van crisis voor geen enkele vereniging makkelijk is om het hoofd financieel boven water té houden, moest het bestuur op zoek naar een haalbare oplossing. Om deze aankoop mogelijk te maken, werd beroep gedaan op het gemeentebestuur van Pepingen. Als dank voor deze financiële steun, organiseert de club een receptie voor al zijn leden en voor het schepencollege aan de terreinen van de club met officiële inhuldiging van de grasmaaier.
Tevens werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om over te gaan tot de officiële overhandiging van de opbrengst van de actie voor Kom Op Tegen Kanker aan een afgevaardigde van de actie. Om deze actie te steunen, organiseerde Beert City tweemaal een tombola tijdens een thuiswedstrijd. In totaal zamelde de club +/- 1.000,00 euro in.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief