PEPINGEN - Jong CD&V reikt zijn V.I.P.-prijs uit aan Huize Ter Loo

C21

PEPINGEN - Jong CD&V reikt zijn V.I.P.-prijs uit aan Huize Ter Loo

Editiepajot_pepingen_vip
Ingezonden foto
 

De Pepingse CD&V jongerenafdeling reikt jaarlijkse V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit. Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor een persoon of vereniging die tijdens de voorbije jaren zich op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte voor de Pepingenaar. Dit jaar ging de prijs naar Huize Ter Loo uit deelgemeente Bellingen.

Huize Terloo biedt residentiële hulp met aangepaste opvang en behandeling aan een zestigtal kinderen en jongeren van 3 tot 21 jaar met gedrags- en emotionele problemen en/of licht mentale handicap.
De vorige winnaars van de prijs waren Pelagie Vansnick, uitbaatster van zaal Limbourg, jeugdbeweging Chiro Karreveld, Mong Blok, Muziekatelier Allegro, Jeugdvereniging Clubke uit Elingen, KAJ Bellingen, Reinaertvrienden uit Heikruis, Jeugdclub Jungle uit Pepingen, Volleybal Bellingen en de Ziekenzorgen uit Pepingen.

UPDATE
Van Kris Timmermans van de Reinaertvrienden kregen we volgende reactie: “Er is echter één foutje geslopen in de berichtgeving: de Reinaertvrienden uit Heikruis hebben de VIP-prijs nooit aanvaard. Als toenmalige voorzitter koos ik er samen met mijn bestuur voor om geen prijzen in ontvangst te nemen van politieke partijen. De Reinaertvrienden zijn namelijk steeds een onafhankelijke jeugdvereniging geweest en we wilden dat zoveel mogelijk zo houden. Jong CD&V zelf heeft dit echter nooit willen aanvaarden, waardoor zij toch steeds ons blijven vermelden als eerdere winnaars van de prijs. Toch denk ik dat het aan ons is als vereniging om hierover te beslissen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief