Miniemen van PEPINGEN winnen tornooi

C21

Miniemen van PEPINGEN winnen tornooi

Editiepajot_pepingen_voetbal
Ingezonden foto
 

De U13 [miniemen] van FC Pepingen wonnen de finale van de NWMB [Noord-West-Midden Brabant cup]. Zij moesten het opnemen tegen VK Vilvoorde.

Beide ploegen, VK Vilvoorde en FC Pepingen, waren bij aanvang van de match aan mekaar gewaagd en loerden op zwakke punten van de tegenstander. Spanning en zenuwachtigheid waren zeker aanwezig, maar de spelers deden hun best om er een aangenaam kijkstuk van te maken.
De eerste wedstrijdhelft verliep gelijkopgaand, sportief en spannend, met doelgevaar en prachtige reddingen van beide doelmannen. Ruststand was 0 – 1.
FC Pepingen kreeg in de tweede speelhelft meer en meer de bovenhand, dank zij haar atletisch vermogen en de kleinere, technische spelers van VK Vilvoorde konden het ritme niet meer houden op het grote terrein van FC Strombeek
Uiteindelijk kon FC Pepingen nog tweemaal scoren en moest VK Vilvoorde zich bij de 0 - 3 overwinning van FC Pepingen neerleggen.
Een terechte overwinnaar, alhoewel VK Vilvoorde een doelpunt verdiende. De aanwezige supporters kregen een aangename wedstrijd voorgeschoteld met zeer aanvallende ploegen en enkele mooie doelpogingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief