HEIKRUIS - Halse carnavalisten zetten Mater Dei op stelten

C21

HEIKRUIS - Halse carnavalisten zetten Mater Dei op stelten

Carnavalviering_in_mater_dei_2013__20_
HEIKRUIS - Halse carnavalisten zetten Mater Dei op stelten - © Deschuyffeleer
 
Carnavalviering_in_mater_dei_2013__19_
Een DJ, presentatoren en talrijke optredens waarvoor Inge, Gina, Gerda, Evy, An, Peggy, Sonia en hoofdanimatrice Anja samen met een aantal personeelsleden en een resem vrijwilligers borg stonden, wisten de ontvangstzaal van het zorgcentrum dan ook voor een paar uur onder te dompelen in een authentieke Halse carnavalssfeer - © Deschguyffeleer
 
Carnavalviering_in_mater_dei_2013__4_
(Senioren) Prins Alain en prinses Chris (2013), prins Charly en prinses Greta (2008) prins Ghislain en prinses Elise (2005), prins vicotor en prises Marie-Thérèse (2003) ┬ Deschuyffeleer
 
Collage_carnaval_mater_dei
Muziek, dans, leute en plezier in Mater Dei - © Deschuyffeleer
 
Carnavalviering_in_mater_dei_2013__9_
Muziek, dans, leute en plezier in Mater Dei - © Deschuyffeleer
 
Carnavalviering_in_mater_dei_2013__16_
Muziek, dans, leute en plezier in Mater Dei - © Deschuyffeleer
 
Carnavalviering_in_mater_dei_2013__18_
Muziek, dans, leute en plezier in Mater Dei - © Deschuyffeleer
 

Carnavalisten van Halle brachten ook een bezoek aan het woonzorgcentrum Mater Dei in Heikruis. Samen met het animatieteam zorgden zij er een ganse namiddag voor een spetterend programma met muziek, dans, leute en plezier. Een DJ, presentatoren en talrijke optredens waarvoor Inge, Gina, Gerda, Evy, An, Peggy, Sonia en hoofdanimatrice Anja samen met een aantal personeelsleden en een resem vrijwilligers borg stonden, wisten de ontvangstzaal van het zorgcentrum dan ook voor een paar uur onder te dompelen in een authentieke Halse carnavalssfeer.

Dat de boog niet altijd dient gespannen te staan was meer dan duidelijk. Zo kwamen de talrijke enthousiaste bewoners oog in oog te staan met een resem dubbelgangers van De Championetten, Nicole en Hugo, Zwarte Lola en zelfs K3. Uitgedost in feeërieke kostuums en voorzien van alle noodzakelijke attributen gaven zij een playback-optreden ten beste waar nog lang zal over nagepraat worden in het rusthuis.

“Naast de verzorging, een evenwichtige voeding en de medische en de verpleegkundige zorgverlening, is ook animatie een grondpijler voor het goed functioneren van een woonzorgcentrum”, geeft animatrice Sonia Ricour maar al te graag mee. “Die animatie geeft de bewoners iedere dag opnieuw de kans hun tijd zinvol in te kleden en het sociaal contact met de medebewoners en de vrijwilligers te bevorderen”.

Dat ook de senioren-prinsen en -prinsessen van carnaval Halle Mater Dei aandeden was niet alleen de kers op de taart voor de bewoners uit Halle en omgeving maar tevens ook voor de overige residenten. Voor sommigen was het zelfs een eerste kennismaking met een echte carnavalsprins en -prinses in vol ornaat.

Ook voor de senioren-prinsen en -prinsessen komt het einde van de carnavalsdrukte nu stilaan in zicht. “Al meer dan een week zijn wij alle dagen op stap”, vertelt prins Alain en zijn gemalin prinses Chris. “Na nog een laatste optreden op carnaval Dilbeek aanstaande zondag mogen ook wij nu beginnen denken aan een welverdiende rust”.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief