Verkeersongelukken in LENNIK, PEPINGEN en GOOIK

C21

Verkeersongelukken in LENNIK, PEPINGEN en GOOIK

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

In Lennik en in Pepingen gebeurde een ongeluk waarbij een gekwetste viel. In Gooik was er een kop-staart botsing. Hier vielen geen gewonden.

Verkeersongeval met gekwetste te Lennik.
In de Karell Keymolenstraat reed M.D., bestuurder van een motorfiets en wanneer hij links de Hendrik Ghyselenstraat wilde oprijden kwam hij ten val. Hij werd gekwetst overgebracht naar het Erasmus-ziekenhuis.
 Verkeersongeval met gekwetste te Pepingen.
T. B reed met zijn bromfiets op het fietspad langsheen de Ninoofsesteenweg in de richting van Gooik. L.V, verliet met haar voertuig de inrit. Op dat ogenblik werd de bromfietser aangereden. T.B werd licht gekwetst aan de knieën.
Verkeersongeval kop-staart aanrijding te Gooik
Langs de Edingsesteenweg in Gooik kwam het tot een kop-staart aanrijding. H.S. stond met haar voertuig stil op de Edingsesteenweg teneinde links te kunnen afslaan. Achter het voertuig stond ook het voertuig van D.H. P stil. V.B, K volgde de Edingsesteenweg en bemerkte te laat de twee stilstaande voertuigen op. V.B, K kwam in aanrijding met het voertuig van D.H, P dewelke op zijn beurt door het ongeval in aanrijding kwam met het voor hem stilstaand voertuig van H.S.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief