Runners PEPINGEN gaan van start, maar stellen zich vragen

C21

Runners PEPINGEN gaan van start, maar stellen zich vragen

Editiepajot_pepingen_runners_2
Ingezonden foto
 

Ook de Runners Pepingen hebben terug de koopschoenen aangebonden. Gedurende 10 weken worden deze groep begeleidt door ervaren lopers uit de vriendenkring "Runners Pepingen".

Ondertussen is het al de 5de keer dat ze een start2run organiseren.
Spijtig genoeg deze maal zonder ondersteuning vanuit de gemeente. Iets wat in de vorige legislatuur wel mogelijk was.
 
 
Met deze gang van zaken zijn zij bij de Runners niet tevreden en dat heeft ook Bieke Monnoy in een brief laten weten aan het college van burgemeester en schepenen van Pepingen.
 
“Persoonlijk vind ik het wraakroepend dat een bijzonder positief sportverhaal, gegroeid vanuit mensen van de gemeente niet op een andere, hartverwarmende manier gesteund werd. U zou Patrick Van Bellingen en Patrick De Braekeleer op handen moeten dragen, u zou hen moeten feliciteren, hen moeten aanmoedigen om door te gaan met hun initiatief in plaats van hen de onderliggende boodschap te geven dat dit toch wel beter kan. Misschien is dat wel zo, misschien ook niet. Wat ik wél weet is dat deze mensen over de laatste vijf jaar zo wat 200 mensen aan het sporten gekregen hebben, waarvan er elke week een vaste ploeg van zo’n 25 tot 30 mensen blijven lopen zijn. Patrick en Patrick zijn ongelooflijk zorgzaam, zij laten mensen nooit achter, zij laten iedereen vrij, zij hebben boeken gelezen en zelf cursussen gevolgd over start to run…Zij coachen ons zeer goed, letten er op dat wij stretchen, dat wij uitlopen, dat wij niet te snel beginnen. Hopelijk doet u de moeite om mijn verzuchting ernstig te nemen en bent u bereid om hier in de toekomst positievere lessen uit te trekken en de mensen die zo’n zinnig initiatief nemen met alle mogelijke middelen te ondersteunen, in de eerste plaats rekening houdend met hun eigen wensen en verzoeken, zegt Bieke Monnoye in haar brief
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief