PEPINGEN - Personeelskosten stijgen met € 130.000

C21

PEPINGEN - Personeelskosten stijgen met € 130.000

Gemeenteraad_2013
Repro EP

 De LVB / NV.a meerderheid in Pepingen keurde de laatste gemeenteraad een aanpassing van de personeelsbezetting goed. Er worden drie bijkomende functies voorzien.  

Samen met de verhoging van de maaltijdcheques en de aanwerving van een deeltijdse poetsvrouw die reeds in een vorige gemeenteraad beslist werd, komt de totale extra loonkost op € 130.000 per jaar. Dit betekent zonder rekening te houden met indexering dat de loonlast nu al met 8% naar omhoog gaat.
De CD&V vroeg naar de noodzaak van deze bijkomende personeelsbehoeften gezien nu al een aantal diensten naar burgers en verenigingen verminderd worden zoals het niet meer organiseren dit voorjaar van de sportsnacks of de administratieve ondersteuning van de adviesraden. In plaats van met minder (middelen) meer (taken) op te nemen zoals in alle andere gemeenten het geval is, gaat Pepingen de andere richting uit en lijkt het wel met “meer minder doen”, zeggen ze bij de CD&V
Bijkomende uitgave hypothekeren vooropgestelde investeringen. Bij de CD&V vrezen ze dat dit een belangrijke impact zal hebben op de vooropgestelde (en noodzakelijke) investeringen zoals de sporthal, de renovatie van de Zagerij en de heraanleg van de Ninoofsesteenweg.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief